dijous, 20 de març del 2014

Manresa celebra l’entrada de la primavera amb molta marxa… nòrdica.

El Nordic Walking pren una força especial aquesta primavera, amb tot un seguit d’esdeveniments i activitats que intensifíquen l’agenda anual de caminades i activitats de marxa nòrdica organitzades a la capital del Bages, just un any després de que la ciutat acollís els actes centrals de commemoració del Dia Mundial de l’Activitat Física, organitzats per la FUB-Bages amb la col.laboració de l’Ajuntament de Manresa i altres entitats. Aquesta és una mostra de les activitats que d’una primavera excepcional.

Diumenge 23 de març , al Parc del Cardener, tindrà lloc un Curs d’Iniciació a la Marxa Nòrdica, organitzat per Meandre i Nordic Walking Pirineus.

Diumenge 6 de d’abril *, al Parc del Cardener, segon Curs d’Iniciació a la Marxa Nòrdica, organitzat per Meandre i Nordic Walking Pirineus.

Diumenge 13 d’abril *, sortida Viladordis - Cingle de la Roca Tinyosa, a càrrec de Meandre, dins la programació de anual sortides de marxa nòrdica a l’Anella Verda.

Dimarts 1, dijous 3, dimarts 8 i dijous 10 d’abril *, 4 sessions de marxa nòrdica amb 3 grups de pacients del Departament de Rehabilitació d’Althaia, dins el programa de “Marxa Nòrdica com a eina de rehabilitació”.

Dies 25, 26 i 27 d’abril, a l’Alberg del Carme, Curs d’Instructors de Nordic Walking, organitzat per Nordic Walking Catalunya - INWA-Spain, amb la col.laboració d’Althaia, Meandre i l’Alberg del Carme.

(*) Actes de commemoració del Dia Mundial de l’Activitat Física -6 d’abril-.


















La ciutat de Manresa s’està guanyant un nom propi en el món de la marxa nòrdica, al costat d’altres localitats com La Seu d’Urgell o Calafell. Cal recordar que l’Hospital Sant Joan de Déu de Manresa ha estat el segon de Catalunya a introduïr aquesta disciplina per fer rehabilitació. Els cursos d’iniciació i d’instructor seran impartits per Jordi Pau Caballero, Nordic Walking nacional coach INWA, format a Itàlia per la Internacional coach finlandesa Tïïna Arrankoski.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada